Leidenbol, a baglyos hazbol, a Sipi kicsi szobajabol, a csaladi feszek melegebol jelentem, hogy megjottem. Es nagyon hianyoztak es sikitoztak a palyaudvaron mikor meglattak, es eddig beszelgettunk a konyhaban...es a magyar est is fergeteges volt, szoval megint rengeteg a beszamolnivalo, de majd a nyugdijas eveimben...Boldog nyulat mindenkinek!!!!

Szerző: dalmus  2009.04.10. 02:59 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koln.blog.hu/api/trackback/id/tr421057023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hátország1 2009.04.11. 10:01:19

Látod, a távolság mindent megszépít. Ha itthon lennél, biztos veszekednék veled, hogy miért nem segítesz.(Most csak Vandával tudok:)Így viszont csupa szép dolog jut eszembe, virágba borult a kert, szívesen szednék neked egy nagy csokor tavaszi bokrétát. Vágnék neked a húsvéti sonkából és a boros kalácsból. Viszont azt is tudom, hogy pici szíved akkor boldog, ha úton van. Szép húsvétot kívánunk neked! Puszi!

zsurmixer 2009.04.11. 13:31:54

Szia Dalma :) A nagy hallgatás közepette itt a meglepetésember :) (~asszony :) Fantasztikus, "nagyonDalmás" stílusod szanzációs, tisztára a saját, belgiumi Erasmusomon érzem magam és nagyon-nagyon irigyellek :) Pussz: Néni PS: mostantól rendszeresen olvaslak ;)

ZSuuuuu 2009.04.11. 19:37:29

Nagyban pakolunk Esztivel, hogy hány bugyit vigyünk és közben nézegetjük az Attila által összeállított programtervet:
"3. vasárnap délután megérkeztünk Párizsba...
Némi programjavaslat:
1. vasárnap délután: aperitif (legyen pálinka, amit ti hoztok) :) majd második fogásként fogyaszthatunk sert is...
ezt követően takarítás a szobában, majd a 7 emeletről megcsodálhatjátok az Eiffel-tornyot és a várost, majd ezek után némi mosással zárjuk a napot.
2. hétfő: reggeli torna, szőrtelenítés... :) azt követően zuhany (kötelező jelleggel) 10kor felváltva megmasszíroztok Eszterrel, majd fehérnemű bemutatót tartatok nekem és én értékelem (előre figyelmeztetlek titeket, h nem leszek kegyes egy kis szőrszálért már büntetés jár.. :)
Délben ebédet főztök nekem, míg én az ágyamban heverészek... Délután szabadprogramként leviszitek a szemetet és közben megcsodálhatjátok a Montsouris Parkot, de igyekeznetek kell vissza, h legyezzetek nekem ( a szobában másr most elviselhetetlen a hőség) A napot hütőszekrény takarítással zárjuk
3. kedd: A már megszokott reggeli program .. Délben ebéd és "KI az erősebb Cicus versenyt " tartunk.. Dress Code: Bikini..:) A verseny folyamán egy hűtőszekrényt kell a 3. emeletről a földszintre cipelnetek és majd vissza fel az újat... A nyertes hölgy kiválogathatja szennyes alsóneműmet és zoknijaimat... Tekinettel a hölgyek kreativítására, melyet, mint jó despota, nem hagyhatok elsorvadni, monogrammom hímezhetnétek zoknijaimra... Este búcsúbulit szervezhetnétek tiszteletemre és vacsorát főzhetnétek és a végén elmosogatnátok..
4. szerda: Fájdalmas búcsút vesztek házamtól, s eközben hálát rebegtek csodás vendéglátótoknak, majd némi eurobankót csúsztattok zsbembe...
5. csütörtök: gyönyörű élményként ítélitek meg ebben a csodálatos városban eltöltött időt...:)

Nos nagyjából ezek a tervek..:)
Örültök....?
Ötleteket mondhattok, elbírálások az én feladatom..:)
Csók és könny (hogy nem lehetek otthon...)
Remélem azért tudtok hasznos infot is kihámozni ebből a sok sületlenségből....
Ata"

Verus_ 2009.04.12. 09:38:41

Kellemes húsvéti ünnepeket, Szívem!

Remélem a német urakat már felkészítetted a dolgukra hétfő reggelre! nem vennénk a szívünkre, ha elhervadnál! ;)

Tessék egy kicsit többet írni, napok óta semmi hír! :(

csókollak

squeegy beckinheim 2009.04.12. 10:48:11

Dalmus jegyezz meg minden jó helyet aztán meséld el nekem mert ha minden jól megy jövőre én is Kölnbe megyek. És írj sokat mert nagyon jó olvasni! puszi (Karina)
süti beállítások módosítása