Kedves Olvasoim!

Par terrorista miatt egy szigeten rekedtem. Egy Soller nevu varosban lakom a hegyek kozott, amiben nincsenek 3 meternel szelesebb utcak es minden ablakon zold a zsalu. A haz, amiben elek,160 eves. Maquez irt mar rola egy elveszett regenyeben. Harom emeletes,vastagon benotte a vadszolo es nagykelyhu mediterran viragok nyilnak az ablakban. Nincs internet es elektromossag is alig, de az erkelyrol belatni mindent. A levego forro es fulledt, a napnyugta voros, a csillagok fenyesek, de mindennel tobbet er latni ezt a csaladot. A katalan sonka isteni, olivaolajban furdunk, es az udvari kemenceben lehet sutni kenyeret. Elena kicsi autojaval jarjuk a szigetet.

Tobbet nem jelentkezem innen, ha 11en haza tudok repulni, de bizok a terroristakban. Inkabb majd otthonrol meselek el mindent. Csokollak bennetek!

Gilingalang

Szerző: dalmus  2009.07.31. 17:15 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://koln.blog.hu/api/trackback/id/tr481280084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Verus_ 2009.08.04. 22:24:20

Az emlék friss, hisz egy hónap sem telt el azóta, hogy ott jártam. Soller csodaszép. Deiat és Valldemossat sem szabad kihagyni! Nézz meg mindent, amit időd enged, kóstold meg az ételeket, ne hagyd ki a sangriát, nézd meg a naplementét, feküdj a forró homokban, felfrissülésként pedig ússz egy nagyot a Platja d'es Trenc partján! ;)
süti beállítások módosítása